Kariniemen Kananpojan Koipireisi, luuton nahalla miedosti suolattu (2471)

Valmistus

Ota rasia huoneenlämpöön 30 min ennen kypsennystä. Paista leikkeet kypsäksi kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä ensin nahka puoli alaspäin ja sen jälkeen toiselta puolelta yhteensä 15-20 min. Voit kypsentää myös uunissa 220 °C n.15 min.

Tuotetiedot

Ainesosat

Suomalainen broilerin koipireisiliha (90 %), vesi, jodioitu suola, hapettumisenestoaine (E331), etikkajauhe.

Pakkauskoko

Myyntierä n. 4 kg/vac.
Yksikköpaino n. 180-220 g

Säilytys

+ 4 °C (max + 6 °C)

Ravintosisältö

Energia 598 kJ / 143 Kcal
Rasva 9.2 g
joista tyydyttyneitä 2.8 g
Hiilihydraatit 0.2 g
joista sokereita 0 g
Proteiini 15 g
Suola 0.61 g
LISÄTIEDOT
Lisätty suola 0.3 g
Liha 90 %

Tekniset tiedot

Tuotetunnus 2471
EAN 2391247100003
Lihan alkuperämaa FI
Tuotteen valmistusmaa FI
Valo-tilauspalvelu Kyllä

Allergeenit, mausteet ja aromit

Allergeenit

-

Mausteet ja aromit

-

Muut

-

Kariniemen Kananpojan Koipireisi, luuton nahalla miedosti suolattu (2471)

Kariniemen Suomalaista kotitilan kananpojan luuton nahallinen koipireisi. Yksi mehevä nahallinen koipireisipaisti painaa 180-220 g.
  • Gluteeniton

    Gluteeniton

  • Laktoositon

    Laktoositon

  • Maidoton

    Maidoton

Kokeile reseptejä

Palvelumme

Raaka-aineet ja tuotteet ruoka-ammattilaisille

Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaan – kaikki mitä tarvitset maistuviin annoksiin! Lihat, kalat, kasvikset ja valmisruoat - kaikki yhdestä paikasta.

Lue lisää

Parhaat reseptit kaikkiin ammattikeittiöihin

Hyviksi todetut, helpot ja monikäyttöiset reseptimme on suunniteltu ammattikeittiöiden tarpeisiin. Voit poimia reseptit talteen raaka-aineiden tai sesonkien nimillä.

Lue lisää

Ratkaisut ravintoloille ja suurkeittiöille

Chef-asiantuntijoidemme ammattitaito, tuki ja innostus ovat aina saatavillasi. Rohkaistu ratkaisuista ja poimi parhaat ideat liiketoimintasi kehittämiseen!

Lue lisää

Tule asiakkaaksi