Valmistus
Vesihaude 90 °C 20 minuuttia. Yhdistelmälaite (höyry) 90 °C 20 - 30 minuuttia
Tuotetiedot
Tuotetiedot
Ainesosat
suomalainen kalkkunanliha, jodioitu suola. 100 g:aan tuotetta on käytetty 110 g lihaa.
Pakkauskoko
Myyntierä 3 kg/vac.
Yksikköpaino 3 kg/vac.
Säilytys
Alle +6 °C
Ravintosisältö
Ravintosisältö
| Energia | 588 kJ / 140 Kcal |
|---|---|
| Rasva | 4.0 g |
| joista tyydyttyneitä | 1.0 g |
| Hiilihydraatit | 0 g |
| joista sokereita | 0 g |
| Proteiini | 26 g |
| Suola | 0.60 g |
| LISÄTIEDOT | |
| Lisätty suola | 0.50 g |
Tekniset tiedot
Tekniset tiedot
| Tuotetunnus | 7341 |
|---|---|
| EAN | 6409100073411 |
| Lihan alkuperämaa | FI |
| Tuotteen valmistusmaa | FI |
| Valo-tilauspalvelu | Kyllä |
Allergeenit, mausteet ja aromit
Allergeenit, mausteet ja aromit
Allergeenit
-
Mausteet ja aromit
-
Muut
Siipikarjanliha
Kariniemen Kalkkunan fileesuikale, miedosti suolattu (7341)
Suomalaista kalkkunan fileetä suikaleina miedosti suolattuna ja hitaasti hauduttaen kypsytettynä.