Terriini savustetusta broilerinmaksasta ja viljaporsaasta

Terriini savustetusta broilerinmaksasta ja viljaporsaasta

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Liota broilerinmaksat maidossa 12 h, huuhtele kylmällä vedellä ja kuivaa pinta. Mausta suolalla ja savusta maksat miedolla lämmöllä n 10 minuuttia.  

  • Valmista murekemassa. Jauha kassleri kutterissa tasaiseksi kananmunan, kerman ja leivän kanssa. Sekoita joukkoon paloiteltu ylikypsä kylki ja savustetut maksat.   

  • Freesaa sipulit ja sienet pannulla voissa ja lisää konjakki, mausta huolellisesti, jäähdytä. Sekoita sienet, pippurit ja pähkinät murekemassa joukkoon ja kypsennä koepala. Lisää mausteita tarvittaessa.  

  • Vuoraa terriinivuoka kelmulla ja painele massa tasaiseksi kerrokseksi vuokaa. Kypsennä vesihauteessa tai höyrykypsennyksellä + 80 °C kunnes sisälämpö on +70 °C.  

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi