Sauce Robert

Sauce Robert

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Paista pekoni rapeaksi oliiviöljyssä keskilämmöllä. Poista rapea pekoni talteen ja lisää suikaloitu sipuli kattilaan, freesaa pehmeäksi, nosta lämpöä ja karamelisoi sipuli kullanruskeaksi.

  • Lisää valkosipuli ja timjami ja kypsennä keskilämmöllä vielä hetki.

  • Lisää valkoviini kattilaan ja redusoi puoleen.

  • Lisää demi-glace sekä rapea pekoni, kiehauta ja hauduta keskilämmöllä 5 minuuttia.

  • Lisää joukkoon sinappi, etikka ja kylmä voi.

  • Sekoita kastike hyvin, mausta suolalla ja mustapippurilla, ja viimeistele hienonnetulla lehtipersiljalla.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi