

Kanastroganoff
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Valmistusohje
-
Paista Kananpoikaan kaunis ruskea väri pannussa.
-
Laita voi kattilaan ja kuullota sipuli ja valkosipuli. Lisää tomaattipyree, savupaprika ja herkkusienet, kuullota hetki. Lisää neste ja anna hautua noin 20 minuuttia ja aja hienoksi.
-
Lisää ruskistettu kananpoika, hauduta noin 20 minuuttia.
-
Lisää viimeiseksi hapankerma ja yrtit.
-
Maista ja mausta.
-
Tarjoile pilahviriisin kanssa.
Pilahviriisi
-
Kuori ja hienonna sipulit. Kuumenna paksupohjainen kattila ja kuullota sipuli kuumennetussa öljytilkassa. Lisää riisit ja kuullota kunnes riisi on läpikuultavaa. Varo, etteivät sipulit ja riisit pääse ruskistumaan.
-
Lisää valkoviini ja anna kiehahtaa. Lisää kanaliemi ja timjami sekä laakerinlehti. Hauduta riisiä noin 20 minuuttia.
-
Mausta riisi maun mukaan suolalla ja pippurilla.