Kanastroganoff

Kanastroganoff

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Paista Kananpoikaan kaunis ruskea väri pannussa.

  • Laita voi kattilaan ja kuullota sipuli ja valkosipuli. Lisää tomaattipyree, savupaprika ja herkkusienet, kuullota hetki. Lisää neste ja anna hautua noin 20 minuuttia ja aja hienoksi.

  • Lisää ruskistettu kananpoika, hauduta noin 20 minuuttia.

  • Lisää viimeiseksi hapankerma ja yrtit.

  • Maista ja mausta.

  • Tarjoile pilahviriisin kanssa.

Pilahviriisi

  • Kuori ja hienonna sipulit. Kuumenna paksupohjainen kattila ja kuullota sipuli kuumennetussa öljytilkassa. Lisää riisit ja kuullota kunnes riisi on läpikuultavaa. Varo, etteivät sipulit ja riisit pääse ruskistumaan.

  • Lisää valkoviini ja anna kiehahtaa. Lisää kanaliemi ja timjami sekä laakerinlehti. Hauduta riisiä noin 20 minuuttia.

  • Mausta riisi maun mukaan suolalla ja pippurilla.

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi