KUMPPANINA SUOMALAINEN RUOKATALO
HKFoods – ruokahetkien arvostetuin kumppani
Jo yli 110 vuoden kokemuksella me HKFoodsissa teemme elämästä maistuvampaa – tänään ja huomenna. Valmistamme 3000 ammattilaisen voimin vastuullista ja paikallisesti tuotettua ruokaa erilaisiin ruokahetkiin. Tunnettuja tuotemerkkejämme Suomessa ovat HK®, Kariniemen® ja Via®. Kehitämme maistuvien tuotteiden ohella ilmastoystävällisempiä tapoja tuottaa ruokaa.
HK® ja Kariniemen® - on aina merkki suomalaisesta lihasta, joka hankitaan omilta sopimustuottajiltamme Suomesta.
HKFoods tuo elinvoimaa koko maahan
Varmistamme kotimaisen ruoantuotannon jatkuvuuden, ylläpidämme maaseudun elinvoimaisuutta ja kansallista ruokaturvaa ja huoltovarmuutta. HKFoodsilla on Suomessa noin 1800 naudanlihan, 200 sianlihan ja 70 broilerinlihan sopimustuottajaa, joiden kanssa teemme tiivistä yhteistyötä tuotannon ja vastuullisuuden kehittämisessä. Tuotantoyksikkömme sijaitsevat Forssassa, Outokummussa, Raumalla, Eurassa, Vantaalla ja Mikkelissä. Ruokaketjussamme tuomme työtä tuhansille suomalaisille.
Huolehdimme eläinten vastuullisesta kasvatuksesta
Lihan tuotantoprosessin ytimessä ovat terveet ja hyvinvoivat eläimet. Sopimustuottajamme sitoutuvat aktiivisesti eläinten hyvinvoinnin edistämiseen tiloillaan noudattamalla tarkkoja hyvinvointiohjeita. Eläinlääkärit ja alan ammattilaiset tekevät säännöllisiä tarkastuksia varmistaakseen korkeat standardit. HKFoodsissa vastuullisuus kattaa koko arvoketjun tuotantoeläinten rehusta ja genetiikasta lähtien kuluttajalle asti.