• Tuotehaku
  • Reseptihaku
  • Inspiraatio
  • Ratkaisut
  • Vastuullisuus
  • Yhteystiedot
  • Tuotteet
    • Tuotehaku
    • Uutuudet
    • Naudanliha
      • Paistit, kinkut ja muu palaliha
      • Pyörykät, pihvit ja nugetit
      • Suikaleet ja kuutiot
      • Pihvit, fileet ja leikkeet
      • Leikkeleet
      • Elimet
    • Porsaanliha
      • Elimet
      • Paistit, kinkut ja muu palaliha
      • Paneroidut
      • Pihvit, pyörykät ja murekkeet
      • Jauheliha
      • Suikaleet ja kuutiot
      • Fileet, pihvit ja leikkeet
      • Leikkeleet
      • Pekonit
    • Kananpoika
      • Paneroidut
      • Siivet
      • Pihvit, pyörykät ja murekkeet
      • Jauheliha
      • Kokonainen kananpoika
      • Koipireidet
      • Suikaleet ja kuutiot
      • Fileet, pihvit ja leikkeet
      • Pekonit
      • Leikkeleet
    • Lihavalmisteet
      • Maksatuotteet ja erikoislihavalmisteet
      • Paneroidut
      • Pekonit
      • Lihavalmistesuikaleet, kuutiot ja lastut
      • Leikkeleet
      • Makkarat ja nakit
    • Valmisruoka
      • Leivät ja pizzat
      • Ohukaiset
      • Salaatit ja kasvikset
      • Kastikkeet ja maustetahnat
      • Keitot
      • Laatikkoruoat
      • Pihvit, pyörykät ja murekkeet
    • Kalkkuna
    • Karitsa
    • Riista
    • Kala
    • Kasvis
    • Tarvikkeet
  • Reseptit
    • Reseptihaku
    • Viikon ruokalista 2025
    • Kastikkeet ja pataruoat
    • Keitot
    • Laatikot ja uuniruoat
    • Leikkeet
    • Paistit
    • Pihvit
    • Pikaruoka
    • Pyörykät, jauhelihapihvit ja murekkeet
    • Salaatit
    • Välipalat ja vitriinituotteet
  • Sesongit
    • Joulu
    • Kesä
    • Kevät
    • Oktoberfest
    • Syksy
    • Talvi
  • Inspiraatio
    • Kumppanuus
    • Ruokapuhetta
    • Ruokaratkaisut
    • Pontta porsaanlihalle
  • Ratkaisut
    • Fast Good -ratkaisut
    • Ratkaisut ravintolakeittiöille
    • Ratkaisut suurkeittiöille
    • Sesonkiruokalista
    • Suomen Ruokalista
  • Vastuullisuus
    • Eläinten hyvinvointi
    • Laatuvastuu
    • Pakkausten kierrätettävyys
    • Ruokahävikki
    • Suomessa tehtyä ruokaa
  • Yhteystiedot
    • Anna palautetta
    • VALO-tilauspalvelu
    • Tule asiakkaaksemme
    • Tilaa uutiskirje
  • HK Food service
  • Inspiraatio
  • Pontta porsaanlihalle
  • Pontta Porsaanlihalle

Ratkaisut porsaanlihan menekinedistämiseen

24.4.2024

Porsaanliha on mahdollista nostaa jopa himoitulle tasolle. HKFoods Suomen lihaliiketoiminnan johtaja Mikko Järvinen sekä Veljekset Ponteva Oy:n keittiömestarit Pekka Salmela ja Mika Roito ovat listanneet kolme konstia menekinedistämisen ensimmäisiksi askelmerkeiksi:

- Special Cuts -vaihtoehtojen tarjoaminen.
- Raaka-aineen ujuttaminen asiakkaille suosittujen nimien kautta, kuten Pulled Pork.
- Porsaan upottaminen osaksi ruokalistan nykyisiä tarjottavia ja tarjonnan lisääminen pikkuhiljaa listoille.

Lisäksi voidaan tuottaa kiinnostavaa sisältöä muun muassa ns. Prosumereille eli kotien gourmet-kokeille, ja näin herättää kysyntää.

—Tuotteistuksessa ja reseptien nostamisessa painopiste pitää olla arjen nopeissa ja helpoissa resepteissä — possu taipuu niihin erinomaisesti ollen monipuolinen ja herkullinen raaka-aine, Järvinen pohtii.

Jaa
Tulosta

Tutustu tuotteisiin

HK Viljaporsaan luuton Kylki nahalla (1190)

HK Viljaporsaan luuton Kylki nahalla (1190)

HK Porsaan kypsä luuton ribs BBQ, pakaste (7950)

HK Porsaan kypsä luuton ribs BBQ, pakaste (7950)

HK Viljaporsaan kylki luuton nahaton (1611)

HK Viljaporsaan kylki luuton nahaton (1611)

Lue uusimipia artikkeleita

Suomalaista kotiruokaa lounaslistoille

Suomalaista kotiruokaa lounaslistoille

Lihalähettiläät tuovat inspiraatioita ravintola-ammattilaisille ja kotikeittiöihin

Lihalähettiläät tuovat inspiraatioita ravintola-ammattilaisille ja kotikeittiöihin

Veljekset Ponteva ja HKFoods ovat tehneet tiivistä yhteistyötä jo liki kymmenen vuoden ajan. Lihalähettiläät-yhteistyön ytimessä on inspiraation tarjoaminen niin ravintola-ammattilaisille kuin kotikeittiöihin.

Vertailussa raa’an ja kypsän lihatuotteen edut ammattikeittiössä

Vertailussa raa’an ja kypsän lihatuotteen edut ammattikeittiössä

Ammattikeittiöiden toiminnassa raaka-aineiden jalostusasteella on merkittävä rooli, sillä se vaikuttaa suoraan työn sujuvuuteen, tuoteturvallisuuteen ja onnistuneeseen lopputuloksen.

Tule asiakkaaksi
  • Tule asiakkaaksemme
  • Valo-tilauspalvelu
  • Anna palautetta
  • Suomen ruokalista
  • HK
  • Kariniemen
  • HK Foods
  • Aineistopankki
  • Oiva-raportit
Ota yhteyttä
  • Käyttöehdot
  • Tietosuoja
  • Evästeet